Keuzemenu

Voor groepen vanaf 13 personen hebben wij een leuk 3, 4 of 5-gangen keuzemenu samengesteld. Bij het ontvangst of de borrel van uw gelegenheid zullen wij de menukeuzes opnemen en vanaf 20 personen ontvangen wij de keuzes graag een week van te voren. Uitbreidingen en aanpassingen zijn in overleg mogelijk.

  • Brood – Voor – Hoofd – Dessert – 45

  • Brood – Voor – Soep – Hoofd – Dessert – 55

  • Brood – Voor – Soep – Tussen – Hoofd – Dessert – 65

Voorgerechten

Gerookte Zalm
Getoast Brioche | Gerookte Zalm | Romaine Sla | Kruidenkaas | Zoetzure Radijs | Extra Vierge Kruidenolie
Of
Rundercarpaccio
Zongedroogde Tomaatjes | Rucola | Pijnboompitten | Parmezaanse Kaas | Truffelmayonaise
Of
Warme Geitenkaas (V)
Getoast Brioche | Rucola Salade | Kumquat Compote | Zoetzure Druiven | Kruidige Walnoten | Balsamico Glaze

Hoofdgerechten

Gegrilde Zeebaars
Antiboise Van Tomaat | Seizoensgroente | Gebakken Rosevalaardappeltjes
Of
Tourdenos Pepersaus
Huisgemaakte Pepersaus | Frietjes | Salade | Mayonaise
Of
Risotto (V)
Truffel | Pompoen | Parmezaanse Kaas | Gebakken Oesterzwam

Nagerecht

Parade Van Desserts
Creatie Van Verschillende Desserts