Keuzemenu

Voor groepen vanaf 13 personen hebben wij een leuk 3, 4 of 5-gangen keuzemenu samengesteld. Bij het ontvangst of de borrel van uw gelegenheid zullen wij de menukeuzes opnemen en vanaf 20 personen ontvangen wij de keuzes graag een week van te voren. Uitbreidingen en aanpassingen zijn in overleg mogelijk.

  • Brood – Voor – Hoofd – Dessert – 45

  • Brood – Voor – Soep – Hoofd – Dessert – 55

  • Brood – Voor – Soep – Tussen – Hoofd – Dessert – 65

Voorgerechten

Gerookte Zalm
Getoast Brioche | Gerookte Zalm | Romaine Sla | Kruidenkaas | Zoetzure Radijs | Extra Vierge Kruidenolie
Of
Rundercarpaccio
Zongedroogde Tomaatjes | Rucola | Pijnboompitten | Parmezaanse Kaas | Truffelmayonaise
Of
Bruschetta Kastanje Champignons (V)
Kastanje Champignons in Knoflookboter | Rucola | Soja/Balsamico Dressing | Pangrattato

Hoofdgerechten

Kabeljauw
Kruidenkorst | Kruidige Roseval Aardappels | Seizoensgroenten | Hollandaise
Of
Tourdenos Pepersaus
Huisgemaakte Pepersaus | Frietjes | Salade | Mayonaise
Of
Risotto (V)
Truffel | Pompoen | Parmezaanse Kaas | Gebakken Oesterzwam

Nagerecht

Panna Cotta
Vanille Panna Cotta | Compote van Cranberry en Specerijen | Crumble